Ana Elisabeta Rosa - Caravana cu Medici

Un cadou cu drag la 30 de ani

750 RON Donatii stranse
100% Complete
750 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Din păcate nu o sa ne vedem de ziua mea datorita pandemiei.. așa ca, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie:

Caravana cu medici

„Sănătatea este un drept fundamental pe care fiecare om îl dobândește prin naștere.” (Carta petru drepturile omului)

Acordarea de îngrijiri medicale în zonele defavorizate și informarea persoanelor din mediul rural pentru a obține o populație mai sănătoasă, mai responsabilă și mai dedicată propriei sănătăți și a celor din jur. 

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Caravana cu Medici

Asociația Caravana cu Medici este fondată în 2014 de 5 medici rezidenți care au remarcat absența serviciilor medicale de bază în mediul rural, lipsa totală de educație medicală și mentalitatea total nepreventivă a românilor și au decis să găsească ei înșiși soluții pentru aceste probleme.

Unitatea Mobilă

Proiectul Unitatea mobilă își propune să simplifice procesul unei caravane clasice, axându-se pe maxim 3 specialități medicale, dar păstrând totodată cele 2 etape de până acum. Vor fi adresate principalele probleme ale zonei vizate (prevalența mare a hepatitelor, a bolilor cu transmitere sexuală, a patologiei cardio-vasculare s.a.).

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

Anonymous

20 RON
10 Dec 2020

Anonymous

75 RON
10 Dec 2020
09 Dec 2020

Anonymous

75 RON
02 Dec 2020
Felicitari pentru initiativa!
02 Dec 2020

Anonymous

30 RON
02 Dec 2020

Anonymous

100 RON
02 Dec 2020