Cel mai inedit cadou de ziua mea

 

Adriana Iliescu Caravana cu Medici

26.25% Complete
525 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cand eram mica singurele cadouri de ziua mea erau ciresele din copac sau o floare din fata casei deoarece parintii mei erau prea saraci sa imi cumpere cadouri pe care ceilalti copii le aveau. Dar pe masura ce am crescut si viata mi-a dat oportunitati pe care le-am valorificat. Mi-am data seama ca sunt o multime de alte persoane care se afla in situatia precara in care m-am aflat si eu la inceputul drumului meu. Ma consider o persoana norocoasa si stiu ca exista persoane mai putin norocoase decat mine si care au nevoie de o dovada de atentie, un gest de omenie, un sprijin adevarat. Oameni care nu au acces la o ingrijire medicala sau nu-si pot trimite copii la scoala sau nu au acces la electricitate sau gaze si singura lor cale de acces la civilizatie e un drum de namol de 10 km.

De aceea doresc sa donez ziua mea unor oameni deosebiti care vin sa ajute pe cei lipsiti de sansa unor ingrijiri medicale normale, care ajuta oamenii sa aiba acces la conditii medicale decente pe care cineva ca mine le are deja.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Caravana cu Medici este fondată în 2014 de 5 medici rezidenți care au remarcat absența serviciilor medicale de bază în mediul rural, lipsa totală de educație medicală și mentalitatea total nepreventivă a românilor și au decis să găsească ei înșiși soluții pentru aceste probleme.

SUSŢIN PROIECTUL

Unitatea Mobilă

Proiectul Unitatea mobilă își propune să simplifice procesul unei caravane clasice, axându-se pe maxim 3 specialități medicale, dar păstrând totodată cele 2 etape de până acum. Vor fi adresate principalele probleme ale zonei vizate (prevalența mare a hepatitelor, a bolilor cu transmitere sexuală, a patologiei cardio-vasculare s.a.).

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

04 Jul 2018

Anonymous

150 RON
Cel mai frumos cadou, felicitari!
17 Jun 2018
17 Jun 2018
Adriana Iliescu : Caravana cu Medici
Cel mai inedit cadou de ziua mea