Claudia Negrea - Caravana cu Medici

Cel mai frumos cadou de ziua mea: sanatatea rurala

360 RON Donatii stranse
7.2% Complete
5,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie:

Caravana cu Medici sau sansa Romaniei rurale la sanatate!Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Caravana cu Medici

Asociația Caravana cu Medici este fondată în 2014 de 5 medici rezidenți care au remarcat absența serviciilor medicale de bază în mediul rural, lipsa totală de educație medicală și mentalitatea total nepreventivă a românilor și au decis să găsească ei înșiși soluții pentru aceste probleme.

Unitatea Mobilă

Proiectul Unitatea mobilă își propune să simplifice procesul unei caravane clasice, axându-se pe maxim 3 specialități medicale, dar păstrând totodată cele 2 etape de până acum. Vor fi adresate principalele probleme ale zonei vizate (prevalența mare a hepatitelor, a bolilor cu transmitere sexuală, a patologiei cardio-vasculare s.a.).

5 Donatii

La mulți ani, Claudia! Mă bucur să văd că în ciuda distanței ai continuat să fii aici! :)
13 dec 2017
La multi ani, Claudia! A darui de ziua ta este cu adevarat "un dar"!
12 dec 2017
11 dec 2017

Anonymous

30 RON
Mult succes in desfasurarea proiectului! La multi ani :)
06 dec 2017
05 dec 2017